Dimensus is opgericht in 2000. Door jarenlange ervaring, betrokkenheid bij de thematiek en passie voor het vak, zijn wij een hecht team van onderzoekers en een groot aantal veldwerkers. In 2014 richtte Dimensus Geobaan Detachering op, dat sociaal geografen en planologen de mogelijkheid biedt werkervaring op te doen. Meer informatie vindt u op www.geobaan.nl

Samenwerking

Dimensus werkt, indien nodig of gewenst, samen met andere bedrijven met eigen specialistische kennis of vaardigheden. Wij hechten veel waarde aan deze vormen van samenwerking, die voor ons en onze partners vaak een win-win situatie opleveren. U kunt hier zien met wie wij samenwerken.

Lilian Bosten

Drs. Lilian Bosten (1961) is mede-oprichter en directeur van Dimensus Beleidsonderzoek. In 1986 afgestudeerd als sociaal-geograaf aan de Univerisiteit Utrecht, daarna werkzaam als beleidsmedewerker / onderzoeksmedewerker bij o.a. de provincie Noord-Brabant en de gemeente Utrecht. Vanaf 1990 projectleider van STOGO onderzoek & advies in Utrecht en vanaf 2000 eigenaar en projectleider van Dimensus.