Ons Team

Het vaste team van Dimensus bestaat uit Lilian Bosten, oprichter van Dimensus, directeur, projectleider en vast aanspreekpunt, Fabian van Schetsen, onze dataspecialist en functionaris gegevensbescherming, Coco Bastiaansen, onderzoeker en vervangend aanspreekpunt en Robin van Woensel, onderzoeker. Wij werken allemaal op kantoor waardoor we laagdrempelig zaken snel met elkaar kunnen afstemmen. 

Ons team is optimaal op elkaar ingespeeld waardoor we voldoende capaciteit hebben om een groot aantal projecten tegelijkertijd uit te voeren met behoud van de gewaarborgde kwaliteit. Als kleine organisatie zijn we bijzonder flexibel en kunnen we snel schakelen. Daardoor kunnen we regelmatig en zonder problemen ad hoc projecten oppakken. Alle medewerkers hebben daarnaast hun eigen specialisme.

 

 

 

Lilian Bosten

Drs. Lilian Bosten (1961) heeft samen met voormalig collega Hans Verhorst in 2000 Dimensus opgericht. Zij is afgestudeerd als sociaal geograaf aan de Universiteit Utrecht. Lilian is vast aanspreekpunt, verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van onderzoeksprojecten, de aansturing van onderzoekers en is eindverantwoordelijk. Bij focusgroepen is zij gespreksleider. Lilian woont in Oosterhout en is daarnaast bestuurslid van de Stichting Heilige Driehoek (opgericht in 2000).

 

Fabian van Schetsen

MSc. Fabian van Schetsen (1992) is arbeidssocioloog (afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) met affiniteit in bestuurskunde en grootstedelijke vraagstukken. Hij is o.a. verantwoordelijk voor alle data gerelateerde werkzaamheden (programmeren van vragenlijsten, opschonen en wegen van databestanden, analyseren van resultaten, opstellen van tabellenboeken e.d.). Daarnaast is hij functionaris gegevensbescherming waardoor alle AVG gerelateerde zaken primair bij hem liggen. Fabian is woonachtig in Breda met partner, zoon en viervoeter. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit om een lekkere wandeling te maken, maakt graag verre reizen en houdt enorm van muziek en sport.

 

Coco Bastiaansen

MSc. Coco Bastiaansen (1994) is onderzoekssocioloog met affiniteit in beleidsonderzoek en sociaal wetenschappelijke vraagstukken. Afgestudeerd aan zowel de Universiteit van Tilburg (Master Sociologie) als de Universiteit van Trento, Italië (Master Social Research). Zij is onder andere verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers, het opstellen en opmaken van vragenlijsten, het houden van focusgroepen en het voeren van diepte-interviews, het analyseren van de data en verwerken van de resultaten in een uiteindelijk op te leveren rapportage. Daarnaast is zij primair verantwoordelijk voor grafisch gerelateerde zaken zoals het maken van infographics. In haar vrije tijd begeeft zij zich graag met vriendinnen in (het centrum van) Breda voor een drankje op het terras, loopt zij meerdere keren per week een rondje hard en speelt zij tennis.

 

Robin van Woensel

MSc. Robin van Woensel (1994) is socioloog (afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg) met affiniteit in beleidsonderzoek en sociaal wetenschappelijke vraagstukken. Haar focus ligt bij het programmeren van vragenlijsten, het analyseren van de data en het schrijven van duidelijke en makkelijk leesbaar en begrijpelijke rapportages. Robin woont samen met haar partner en kat in Breda. In haar vrije tijd doet zij graag aan yoga, gaat ze naar de fitness en houdt ze van spelletjesavonden met haar vriendinnen. Van tijd tot tijd is zij te vinden in de binnenstad voor een hapje en een drankje met haar partner, familie of vrienden.