Enquêteurs gezocht!

Voor veel projecten van DIMENSUS beleidsonderzoek worden enquêtes gehouden. Het gaat daarbij vooral om enquêtes onder burgers over een actueel beleidsonderwerp (dus geen tele-marktonderzoek!).

De meeste enquêtes worden telefonisch afgenomen op het kantoor van Dimensus (overdag en ‘s avonds). Daarnaast gaat het om het verwerken van schriftelijke enquêtes en een enkele keer om een huis-aan-huis enquête of een enquête op locatie.

Om de enquêtes af te nemen zoeken wij studenten in Breda die voor ons willen enquêteren. Ook zijn wij opzoek naar mensen in Delft die het leuk vinden om inwoners te enthousiasmeren om mee te doen aan de Omnibus enquête in Delft. In het algemeen kun je zelf je uren aangeven die je wil werken. Je krijgt ook per gewerkt uur betaald.

Heb je interesse om voor DIMENSUS beleidsonderzoek te enquêteren dan kun je je inschrijven door middel van het bijgaande inschrijfformulier. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld voor een intakegesprek. Voor informatie kun je ons natuurlijk altijd bellen op 0800-0202055.