Vacature startend kwantitatief onderzoeker (m/v/x)

Locatie: Breda

Uren: 32-40 uur per week

Startdatum: op korte termijn, bij voorkeur per augustus 2023

Wat ga je doen?

Dimensus Beleidsonderzoek is een onderzoeksbureau voor de (semi)overheid, non-profit- en profit organisaties. Onze werkvelden bestrijken een breed terrein, waaronder leefbaarheid, veiligheid, sociaal domein, wonen, recreatie en voorzieningen. Dit kunnen incidentele, ad-hoc onderzoeken zijn, maar ook jaarlijks terugkerende opdrachten. Wij analyseren (dmv SPSS) uitkomsten van enquêtes die wij online, schriftelijk, telefonisch of face-to-face verzamelen. Naast kwantitatief onderzoek voeren wij ook kwalitatief onderzoek uit. Wij bestaan uit een klein team van onderzoekers en beschikken over een pool van enthousiaste enquêteurs die in ons callcenter of op locatie werken.

Wij zijn op zoek naar een Kwantitatief onderzoeker (m/v/x)

Om ons onderzoeksteam te versterken zijn wij op zoek naar een onderzoeker met sterke analytische vaardigheden. Als kwantitatief onderzoeker ben je vooral betrokken bij het analytische deel van onderzoek doen. Denk hierbij aan het programmeren van vragenlijsten, opzetten en uitvoeren van analyseschema’s en ook het analyseren van data door middel van SPSS. Omdat wij met een klein team werken, is er ook nog ruimte om je functie zelf invulling te geven.

Wie ben je?

Om in ons team te passen en het maximale uit de functie te halen, zijn we op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en competenties:

  • Je hebt een passie voor onderzoek en je bent nauwkeuring en secuur. Je hebt zaken goed op orde, je werkt gestructureerd en wil graag alles perfect afleveren;
  • Je bent sociaal vaardig en een teamplayer die altijd bereid is collega’s te helpen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
  • Je hebt een analytische HBO of WO-opleiding gevolgd, waarbij het werken met SPSS aan bod is gekomen, bijvoorbeeld in de sociale geografie, sociologie, psychologie, data science, planologie of een vergelijkbare richting met affiniteit voor onderzoek;
  • Het is een pré als je bekend bent met data visualisatie (bijv. dashboards opmaken).

 Wat mag je verwachten?

Zodra je start mag je rekenen op een contract voor 32-40 uur per week. Je krijgt de beschikking over een leuke werkplek met een gezellig team. Zo bieden wij jou:

  • Jouw salaris ligt tussen €2.500 en € 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld;
  • Je bouwt pensioen op bij Allianz;
  • Je krijgt 25 vakantiedagen;
  • En na een jaar heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Is je interesse gewekt?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast, solliciteer dan snel! Mail je CV met motivatiebrief naar lilian.bosten@dimensus.nl. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Lilian Bosten beantwoordt je vragen via 076-5150304. We zien je sollicitatie graag tegemoet en we hopen jou snel te kunnen verwelkomen in ons team!