Vacature Medior Onderzoeker

 

Locatie: Breda

Uren: 32 uur per week

Startdatum: op korte termijn

Aan de slag bij Dimensus

Dimensus Beleidsonderzoek is een onderzoeksbureau voor de (semi)overheid, non-profit- en profit organisaties. Onze werkvelden bestrijken een breed terrein, waaronder leefbaarheid, veiligheid, sociaal domein, wonen, recreatie en voorzieningen in de brede zin van het woord. Wij analyseren uitkomsten van enquêtes die wij online, schriftelijk, telefonisch of face-to-face verzamelen. Naast kwantitatief onderzoek voeren wij ook kwalitatief onderzoek uit. Wij bestaan uit een klein team van onderzoekers en beschikken over een pool van enthousiaste enquêteurs die in ons callcenter of op locatie werken.

Wij zijn op zoek naar een Medior onderzoeker

Om ons onderzoeksteam te versterken zijn wij op zoek naar een medior onderzoeker. Vanwege ons kleine team krijg je te maken met alle facetten van het onderzoeksproces, waardoor er veel variatie zal zijn in je werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het programmeren, opmaken en uitzetten van vragenlijsten, analyseren (o.a. SPSS), beschrijven en visueel weergeven van de uitkomsten (vormgeving van rapportages en Infographics) en contact met opdrachtgevers. Bij kwalitatief onderzoek gaat het ook om het afnemen van individuele of groepsinterviews.

Eigenschappen en competenties

Om in ons team te passen en het maximale uit de functie te halen, zijn we op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en competenties:

 • Je hebt een passie voor onderzoek en je bent nauwkeuring en secuur. Je hebt zaken goed op orde, je werkt gestructureerd en wil graag alles perfect afleveren.
 • Je bent leergierig, staat altijd open voor nieuwe ideeën en informatie en je bent jong van geest.
 • Je houdt van aanpakken en deinst niet terug voor een beetje werkdruk. Met deze diverse functies is het belangrijk dat je snel van werkzaamheden kunt schakelen en prioriteiten kunt stellen.
 • Je bent sociaal vaardig en een teamplayer die altijd bereid is collega’s te helpen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding gevolgd, bijvoorbeeld in de sociale geografie, sociologie, planologie of een vergelijkbare richting met affiniteit voor onderzoek.
 • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijk werkveld.

Dit bieden wij jou

Zodra je start mag je rekenen op een contract voor 32 uur per week. Je krijgt de beschikking over een leuke werkplek met een gezellig team. Zo bieden wij jou:

 • een marktconform salaris;
 • een aantrekkelijk pensioen;
 • voldoende vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld.

Aan het werk
Herken jij je in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om je bij ons team te voegen, solliciteer dan snel. Mail ons je CV met motivatiebrief naar info@dimensus.nl. Dit kan tot uiterlijk 18 oktober 2021. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Lilian Bosten beantwoordt je vragen via 076-5150304. We zien je sollicitatie graag tegemoet en we hopen jou snel te kunnen verwelkomen in ons team!

Geef een reactie