Tilburgse Kermisonderzoek 2019

 

De Tilburgse kermis staat weer voor de deur! Het is de grootste kermis van de Benelux, o.a. bekend om Roze Maandag, Single Friday, 100% NL zaterdag e.d. Tien dagen lang staan er weer meer dan 200 attracties uit binnen- en buitenland op de kermis. Ook dit jaar heeft de gemeente Tilburg aan Dimensus de opdracht gegeven om het kermisonderzoek uit te voeren.

Onze enquêteurs zullen bij deze festiviteiten te vinden zijn om onder de bezoekers te peilen hoe en met wie zij de kermis bezoeken, wat zij van de sfeer en beleving vinden en of zij ergens overlast van ervaren. Op deze manier kan Dimensus op een duidelijke manier aan de gemeente terug koppelen op welke vlakken het goed of minder goed gaat op het kermisterrein.

Attractie kermis tilburg
Kermis ingang Tilburg